• Týždeň prevencie

          • Tretí novembrový týždeň je každoročne venovaný prevencii (nielen) drogových závislostí. V tomto roku sme to u nás v škole poňali v pozitívnom duchu, ukázali sme si alternatívu k týmto závislostiam.  

            V utorok žiacka školská rada pod vedením p. uč. Hétháršiovej zorganizovala deň zdravej stravy a zdravého životného štýlu. Počas prestávok aktívne zapájali spolužiakov do rôznych aktivít. Okrem toho si každá trieda pripravila zdravé pochúťky, rôzne druhy ovocia, zeleniny, semienok, orechov, zdravých nátierok, pudingov. Aj tu sa odhalili mnohé skryté talenty našich detí, ktorí sa s vervou ujali pozície hostiteľov a kuchárov. Neskôr si žiaci mohli oddýchnuť v priestoroch na prízemí v relaxačnom kútiku pri antistresových maľovankách a príjemnej hudbe.     

            Vo štvrtok sme si ukázali, že proti závislostiam môžeme bojovať aj športom. Naše pozvanie prijal Peter Herstek so svojou football freestyle show. Počas niekoľkých blokov vystúpení predviedol nielen svoj talent, ale pomohol aj odhaliť šikovnosť našich žiakov, ktorých naučil mnohé triky. Žiakov aktívne zapojil do svojho programu, s niektorými si  aj zahral mini futbal a zábavným spôsobom poukázal na to, že ak niečomu intenzívne venujeme čas, môžeme sa v tom zdokonaliť do fantastických rozmerov.

          • Návšteva Mestskej knižnice v Sabinove

          • Viete, že aj my, druháci, sme už naozajstnými čitateľmi?! V utorok 5.10. nás v Mestskej knižnici v Sabinove slávnostne pasovali naozajstným mečom. Presne tak, ako kedysi rytierov do špeciálneho vyššieho stavu. A máme aj dôkaz – naozajstný čitateľský preukaz. Užili sme si to parádne, dokonca sme si už aj vypožičali knihy. Ešte raz ďakujeme všetkým zamestnancom knižnice za krásny zážitok!

            Žiaci 2.A a p. uč. Zlaťa

      • Prihlásenie

      • Zvonenia

        Štvrtok 25. 4. 2024
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje