• "Zober loptu, nie drogy"

          • Tento školský rok 2018/2019 sa žiaci 8.A a 9.A zapojili do projektu „Zober loptu, nie drogy“. Cieľom projektu bolo presvedčiť deti o tom, že je lepšie vziať do ruky loptu, nie drogu. Aktívne sa stretávali školy - SZŠ Sabinov, ZŠ Šarišské Michaľany, ZŠ Medzany a ZŠ Plaveč. Raz do mesiaca, stále na inej škole sa konal turnaj vo vybíjanej. Okrem toho, že sa žiaci zdokonaľovali v tejto hre, tak získali nové skúsenosti a priateľstvá. Stretnutia boli veľmi zaujímavé a žiaci sa na nich tešili. Posledné stretnutie sa uskutočnilo 12.06.2019, ktoré bolo ukončené ocenením žiakov. Veríme, že aj budúci školský rok budeme mať príležitosť zúčastniť sa tohto športového podujatia a športom plnohodnotne podporiť filozofiu projektu.

          • Milujem svoje mesto - milujem svoj kraj

          • V našom meste Sabinov sa v dňoch 21. – 23. mája 2019 organizoval 1. ročník festivalu priateľstva a dobrovoľnej činnosti – „Milujem svoje mesto – Milujem svoj kraj“. Hlavná myšlienka tohto projektu sa niesla v tom, aby sa dobrovoľnou činnosťou prispelo ku skrášleniu a úprave mesta.

            My sme radi podporili túto zmysluplnú iniciatívu, zobrali do rúk metly, motyky, lopaty, fúriky a v utorok 21. mája čistili okolie rímsko-katolíckeho kostola. Aj keď nám zrána pršalo, neodradilo nás to, počasie sa umúdrilo a smelo sme sa pustili do práce. Atmosféra bola príjemná a žiaci veľmi usilovní, za čo si zaslúžia pochvalu. Pri práci nám boli nápomocné p. Osifová a p. Štefančíková z MAS-Sabinovsko a obecná služba mesta Sabinov. Náradie a všetok potrebný materiál nám poskytlo mesto.

            Veríme, že sme v tento deň urobili niečo dobré pre naše Oskarove mesto Sabinov.

    • Prihlásenie

    • Zvonenia

      Piatok 29. 3. 2024
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje